Snelle CV service in Oosterhout

Heeft u geen warm water meer of zit u met een kapotte verwarmingsketel? Bij de door ons aangedragen professional wordt u altijd geholpen. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u in de regio Oosterhout gebruikmaken van onze CV service. Dus ook op feestdagen en in het weekend staat een van onze monteurs voor u klaar. Zo weet u zeker dat u nooit lang op hulp hoeft te wachten en er vlug een vakman bij u op de stoep staat.

Wat houdt onze CV service in?

Onze dienstverlening op het gebied van centrale verwarming is zeer breed. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de installatie van een nieuwe CV ketel. We werken met de merken Bosch, Ferroli, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Weet u niet welk toestel goed bij uw woon- en gezinssituatie past? Dan geven we u graag persoonlijk advies. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Schakel onze 24-uurs service in

Wanneer uw CV ketel is uitgevallen of u met een lekkage kampt, zoekt u een snelle oplossing. Dan wilt u niet wachten tot de volgende werkdag! Dat is de reden dat wij een spoedservice hebben opgezet. Voor dringende gevallen kunt u ons op het nummer 085 - 106 1600 dag en nacht bereiken. We komen vervolgens meteen naar u toe. Voor de beste CV service in Oosterhout en omgeving schakelt u onze experts in!