Wij verhelpen uw CV storing in Oosterhout

Of het nu hartje zomer is of volop winter: een CV storing komt nooit gelegen. Een CV wordt immers het hele jaar door intensief gebruikt. Wanneer de ketel uitgevallen is, zorgt dat meteen voor veel ongemak. Lukt het u niet om de problemen te verhelpen? Dan kunt u in de regio Oosterhout altijd terecht bij de door ons aangedragen professional. Onze ervaren medewerkers weten de overlast vlug en vakkundig te verhelpen.

CV uitgevallen? Wij staan voor u klaar

Als uw CV ketel het opeens niet meer doet, zijn er diverse stappen die u zelf kunt zetten. Zo biedt het resetten van het toestel in veel gevallen uitkomst. Het apparaat wordt dan opnieuw opgestart in de fabrieksinstellingen; dat blijkt vaak voldoende te zijn. Ook het bijvullen van het water kan voor een oplossing zorgen. Krijgt u het zelf niet voor elkaar om de CV storing te herstellen? Dan kunt u altijd een beroep doen op onze experts. We zijn gespecialiseerd in de volgende merken:

Neem contact op

Voor dringende gevallen, zoals een CV storing, kunt u altijd bij ons terecht. Op het nummer 085 - 106 1600 kunt u ons namelijk dag en nacht bereiken. Na uw telefoontje komen we dan zo snel we kunnen naar u toe. We inspecteren de ketel en zorgen ervoor dat de overlast wordt weggenomen. In en om Oosterhout staan we voor u klaar!